Drammensbiblioteket valgte nyfelt og strand

nyfeltogstrand_interiørarkitekter_drammensbiblioteket

 

Vi har valg interiørarkitekt til ny barneavdeling!
Drammensbiblioteket har nå avsluttet konkurransen om å anskaffe en interiørarkitekt som skal tegne ut bibliotekets nye barneavdeling og 3.etasje. I konkurransen la biblioteket vekt på å tilegne seg en samarbeidspartner med hjerte for bibliotek, som ville være med å forme Drammensbiblioteket inn i fremtiden.

Biblioteket fikk inn fem tilbud og av de ble tre kandidater invitert inn til forhandlinger. Til slutt var det firmaet Nyfelt og Strand Interiørarkitekter som gikk av med seieren.
Biblioteksjef Monica Nyhus forteller at det var tett konkurranse mellom tilbyderne, men Nyfelt og Strand hadde det lille ekstra. De leverte en visjon og forslag til konsept som var gjennomført, spennende og funksjonell og konseptet oppfyller bibliotekets ønske om å skape en sosial møteplass på tvers av generasjoner på en svært god måte.

Nå gleder vi oss bare til å starte på arbeidet med å lage den beste barneavdelingen i Norge, og vi oppfordrer alle våre bibliotekbrukere til å komme med innspill og ønsker. Send oss en e-post eller kontakt oss på sosiale medier. Vi har satt oss et hårete mål om å ha ny barneavdeling klar før årsskifte, og skal jobbe hardt mot det, lover Monica Nyhus.

Les mer på bibliotekets hjemmesider